fotograf

https://www.bazger.cz
+420 704 158 007
radovanbazger@outlook.cz

- - -

FacebookInstagramLinkTwitterLinkedIn

Rád zachytím i váš příběh ...

Vítám vás na svých stránkách.


Jmenuji se Radovan Bazger a věnuji se fotografii na úrovni semi-proffesional. Fotím přírodu, krajinu, portréty, ale také svatby, koncerty, společenské, kulturní a jiné akce. Nahlédněte do mé galerie.

Procházky s foťákem jsou pro mne příjemnou relaxací. Co vlastně zůstane zachyceno a jaký bude den pro fotografii stvořený? Fotím hlavně pro radost. Dobrá fotka potěší oko, duši i další zákoutí lidské existence. Důležitý je výsledek, kreativita, organizace, ale i úprava fotografií.

Jde o nádhernou práci se světlem, stíny a barvami, hry s technikou, a nakonec i kouzla s naturalistickým působením zachycené scény. Jak vidím okolí, objekty i svět je podtrženo citem a důrazem na přirozenost.


Ano, fotím kudy chodím, a rád zachytím i váš příběh

Fotografuji svatby, portréty, společenské akce, reportáže a dokumentární foto, produkty, zahrady, krajinu, mazlíčky, dekorace, exponáty, design, architekturu a další motivy.

Pořízením fotografie příběh nekončí. Občas je dobré nějakou tu fotku, nebo i celé album zachránit. Rád pomůžu editací a vámi pořízené snímky takzvaně vyladím a upravím.

Výběr fotografií v několika sekcích, které dokumentují rozsah mé dosavadní tvorby. Nahlédněte do tichého světa, který zachytil kompakt, mobil, nebo zvěčnila má zrcadlovka.

Je samozřejmostí následná produkce. Na přání vytvořím podklady pro tisk, zajistím výrobu fotoknih, kalendářů, obrazů, a jiné ve spolupráci s těmi nejlepšími výrobci.

Prohlédněte si prosím mou tvorbu …

Prezentaci fotografií můžete sledovat z mnoha zařízení, systémů a platforem. Galerie obsahuje výběr fotografií různých žánrů od krajin, přes portréty, záběry techniky či zvířat, až po momenty z akcí včetně fotografií svatebních. Alba jsou k vidění ve službě Zonerama. Seřazeny ve složkách od mých prvních fotografických krůčků až po nejnovější alba. V případě dotazů mi neváhejte napsat, zavolat, nebo zanechat vzkaz přes sociální sítě. Veškeré informace jsou na stránce s kontakty.

Děkuji.