Fotograf

https://www.bazger.cz
+420704776477
radovanbazger@outlook.cz

FacebookInstagramLinkTwitter

Vítám vás na svých stránkách.


Jmenuji se Radovan Bazger a věnuji se fotografii na úrovni semi-proffesional. Fotím přírodu, krajinu, portréty, ale také svatby, koncerty, společenské, kulturní a jiné akce. Nahlédněte do mé galerie.

Procházky s foťákem jsou pro mne příjemnou relaxací. Co vlastně zůstane zachyceno a jaký bude den pro fotografii stvořený? Fotím hlavně pro radost. Dobrá fotka potěší oko, duši i další zákoutí lidské existence. Důležitý je výsledek, kreativita, organizace, ale i úprava fotografií.

Jde o nádhernou práci se světlem, stíny a barvami, hry s technikou, a nakonec i kouzla s naturalistickým působením zachycené scény. Jak vidím okolí, objekty i svět je podtrženo citem a důrazem na přirozenost.


Ano, fotím kudy chodím, a rád zachytím i váš příběh

Prohlédněte si prosím mou tvorbu …

Prezentaci fotografií můžete sledovat z mnoha zařízení, systémů a platforem. Galerie obsahuje výběr fotografií různých žánrů od krajin, přes portréty, záběry techniky či zvířat, až po momenty z akcí včetně fotografií svatebních. Alba jsou k vidění ve službě Zonerama. Seřazeny ve složkách od mých prvních fotografických krůčků až po nejnovější alba. V případě dotazů mi neváhejte napsat, zavolat, nebo zanechat vzkaz přes sociální sítě. Veškeré informace jsou na stránce s kontakty.

Děkuji.